Jesteśmy specjalistami w dziedzinie eventów.
Posiadamy wieloletnie doświadczenie w obsłudze cateringów na różną skalę.
Począwszy od małych domowych przyjęć i spotkań firmowych po duże wydarzenia i bankiety. Lubimy wyzwania i zaspokoimy każde, nawet nietypowe potrzeby.
ZADZWOŃ +48 517 624 834
NAPISZ info@trybunalska.pl hotel@trybunalska.pl
Catering na przyjęcie okolicznościowe w Twoim domu.
Zamówienia i informacje: info@trybunalska.pl mob. 517 624 834
Proponujemy organizację cateringu w wariantach do wyboru:
I. 89zł/ osoba brutto:
3 przekąski zimne/sałatki + danie główne
II. 99zł/ osoba brutto:
5 przekąsek zimnych/sałatek + danie główne
lub
3 przekąski zimne/sałatki + zupa + danie główne
III. 119zł/ osoba brutto:
5 przekąsek zimnych/sałatek + zupa + danie główne
lub
3 przekąski zimne/sałatki + zupa + danie główne + przekąska ciepła
IV. 129zł/ osoba brutto:
5 przekąsek zimnych/sałatek + zupa + danie główne + przekąska ciepła
*inne warianty i modyfikacje do uzgodnienia
Dodatkowo:
*napoje zimne +15zł/os
*kawa i herbata +10zł/os
*przekąska ciepła +25zł/os
*nakrycie (obrus, serwety, zastawa stołowa) +10zł/os
Przekąski zimne:
Wędliny i pikle z naszej spiżarni
Duo jajek faszerwoanych, guacamole i pieczarki z koperkiem
Terrina z wędzonego i świeżego łososia, ogórek i kapary
Śledzie w śmietanie z jabłkiem
Śledzie w oleju rzepakowym z cebulką
Śledzie z boczniaków w occie
Mini szaszłyki z melona, mozzarelli i salami
Terrina z kurczaka kukurydzianego z pistacjami
Parfait z kaczej wątróbki, konfitura z czerwonej cebuli i żurawiny
Roladki z grillowanej cukinii z prażonymi ziarnami i kozim serem
Ogórek faszerowany pastą twarogową z orzechami włoskimi
Pieczarki faszerowane mozzarellą i suszonymi pomidorami
Jajka po szkocku w białej kiełbasie z sosem tatarskim
Marchewka a'la wędzony łosoś, kapary, czerwona cebula
Sałatki:
Sałatka z fetą, czarnymi oliwkami, ogórkiem i cebulą, vinaigrette i mix sałat
Sałatka z piersią z kurczaka, ogórkiem, suszonym pomidorem i serem Bursztyn, vinaigrette koperkowy i mix sałat
Sałatka z kolorowych pomidorów i mozzarelli, pesto i mix sałat
Sałatka z serem lazur, winogornem, orzechami włoskimi i selerem naciowym, vinaigrette miodowy i mix sałat
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem przepiórczym, pomidorem, czerwoną cebulą i fasolką szparagową, sos kaparowy i mix sałat
Sałatka makaronowa z ananasem, kukurydzą, serem i papryką, sos majonezowy
Sałatka z brokułem, jajkiem, rzodkiewką, pomidorami i płatkami migdałów, sos czosnkowy
Sałatka śledziowa z młodymi ziemniakami, piklami i sosem majonezowym
Sałatka z tuńczykiem, ryżem, ogórkiem konserwowym i groszkiem, sos majonezowy
Zupy
Krem ziemniaczany na zakwasie, majeranek, biała kiełbasa, oliwa ziołowa
Rosół wołowo-drobiowy, makaron, warzywa, świeże zioła
Krem z pomidorów na mleku kokosowym, salsa z avocado i ananasa
Żurek na zakwasie, biała kiełbasa, jajko
Orientalna zupa z kurczakiem, makaron ryżowy
Krem z wiosennej marchewki, tahini, imbir, sezam
Chłodnik z botwinki, ogórek, rzodkiewka, świeże zioła i jajko
Krem z pomidorów, mozzarella, pesto z bazylii
Krem z pieczonej cebuli, ser Lazur
Krem z brokuła i awokado, ziołowy creme fraiche
Flaczki grzybowe, świeży majeranek
Dania główne
Wolno pieczony udziec z indyka, sos z czerwonego wina i żurawiny, kopytka z batatem
Polędwiczka wieprzowa, puree z konfitowanych warzyw, sos z maślaka
Wolno duszone policzki wołowe, puree ziemniaczane z chrzanem, wołowy demi glace
Pierś z kaczki (lekko krwista), ziemniaki pieczone z rozmarynem, sos pomarańczowy
Filet z łososia, młode ziemniaki z koperkiem, sos maślany ze świeżymi ziołami
Panierowana pierś z kurczaka, kremowe puree ziemniaczane
Opcja wegetariańska
Tajskie curry z warzywami i tofu, ryż jaśminowy
Risotto z kurkami, oliwa truflowa, parmezan
Gnocchi, pesto z bazylii, grillowana cukinia
Surówka do wyboru
z ogórka, azjatycka
z selera z rodzynkami
z czerwonej kapusty z powidłami śliwkowymi
z kapusty pekińskiej z warzywami i sosem chrzanowym
z pomidora i ogórka z oliwą i czerwoną cebulą
z pora, jabłka i selera
z marchewki i jabłka
z sałaty z sosem vinaigrette i warzywami
Przekąski ciepłe
Aromatyczne tagine z indyka z soczewicą
Schab sous vide, sos z pieczarki borowikowej, ziołowe kluski lane
Kurczak w sosie curry z mlekiem kokosowym i warzywami, ryż zasmażany z jajkiem i zielonym groszkiem
Wolno duszona łopatka wieprzowa a'la forszmak lubelski z mini cebularzem z naszej piekarni
Flaczki z udźca z indyka i boczniaka