Wchodząc do naszych wnętrz od razu poczujesz zapach świeżo parzonej kawy... i słodkich wypieków, które właśnie w tym momencie wyjmowane są z piekarnika.
Naszej witryny cukierniczej nie da się nie zauważyć. Znaleźć w niej można serniki, tarty, torty i wiele, wiele innych. Wyjątkowe, klasyczne, jak i nowoczesne słodkości powstają w naszych murach codziennie. Rewelacyjnie pasują do najlepszej kawy.
Dbamy również o bardziej wymagające podniebienia. Dietetyczne wegańskie lub bezglutenowe desery znikają szybciej niż się pojawiają.
Przygotowujemy dekorowane torty na dowolną okazję - staramy się zaspokoić wszelkie wizualne i smakowe wymagania naszych Gości.
Nasza mikro piekarnia oferuje Państwu wyłącznie zdrowe, tradycyjne pieczywo. Wypiekamy chleby, drożdżówki, bagietki itp. Zakwas żyje od wielu lat i dbamy o niego jak przyjaciela domu. Naszą specjalnością są mini trybunalskie cebularze i drożdżówki. W ofercie znjadzie się także 'keto-chleb', dla osób na diecie ketogenicznej.
Do wypieku używamy naturalnych składników: soli jodowanej, miodu z lubelskich pól i łąk, ziół oraz ziaren. Chleby pieczemy bez drożdży, polepszaczy smaków i spulchniaczy. Nie stosujemy zakwasu w proszku ani też substancji barwiących nasze pieczywo.
Trwający niemal 24 godziny proces produkcji czyni nasz chleb wyjątkowym i smacznym przez wiele dni. Starannie selekcjonowane składniki, sekretna receptura naszych piekarzy, tradycyjne, przekazywane od wieków metody wypieku w połączeniu z nowoczesną technologią, to gwarant najwyższej jakości naszych wypieków.