Restauracja

To, co charakteryzuje Trybunalską to niepowtarzalny klimat kuchni i doświadczenie naszych kucharzy.

Szefem kuchni jest Jarek Sak, jeden z najzdolniejszych i najbardziej kreatywnych szefów kuchni w Lublinie. Specjalista od sezonowej, lokalnej kuchni w europejskim wydaniu. Sam najbardziej umiłował sobie kuchnię tajską. Swoje wieloletnie doświadczenie zdobywał między innymi w UK w obiektach o standardzie AA Rosettes oraz gotując dla ekip rajdowych Formuły 1.

Przygotowuje potrawy bazujące na najświeższych produktach i składnikach najwyższej jakości, sezonowe menu zawierające między innymi zupy, sałatki, makarony, starannie przygotowane mięsa czy ryby.

Nowością jest piec opalany drewnem, w którym wypiekana jest prawdziwa pizza we włoskim stylu. Gwarantujemy naszym gościom niezapomniane doznania kulinarne, zarówno w eleganckich jak i nowoczesnych wnętrzach.