CATERING

Jesteśmy specjalistami w dziedzinie eventów.
Posiadamy wieloletnie doświadczenie w obsłudze cateringów na różną skalę.
Począwszy od małych domowych przyjęć i spotkań firmowych po duże wydarzenia i bankiety. Lubimy wyzwania i zaspokoimy każde, nawet nietypowe potrzeby.

ZADZWOŃ +48 517 624 834

NAPISZ  info@trybunalska.pl  hotel@trybunalska.pl

 

Catering na przyjęcie okolicznościowe w Twoim domu.

Zamówienia i informacje: info@trybunalska.pl  mob. 517 624 834

 

Proponujemy organizację cateringu w wariantach do wyboru:

I.  89zł/ osoba brutto:

3  przekąski zimne/sałatki + danie główne

II.  99zł/ osoba brutto:

5  przekąsek zimnych/sałatek + danie główne  

lub

3  przekąski zimne/sałatki + zupa + danie główne

III.  119zł/ osoba brutto:

5  przekąsek zimnych/sałatek + zupa + danie główne

lub

3  przekąski zimne/sałatki + zupa + danie główne + przekąska ciepła

IV.  129zł/ osoba brutto:

5  przekąsek zimnych/sałatek + zupa + danie główne + przekąska ciepła 

*inne warianty i modyfikacje do uzgodnienia

 

Dodatkowo:

*napoje zimne +15zł/os

*kawa i herbata +10zł/os

*przekąska ciepła +25zł/os

*nakrycie (obrus, serwety, zastawa stołowa) +10zł/os

 

Przekąski zimne: 

Wędliny i pikle z naszej spiżarni

Duo jajek faszerwoanych, guacamole i pieczarki z koperkiem

Terrina z wędzonego i świeżego łososia, ogórek i kapary

Śledzie w śmietanie z jabłkiem

Śledzie w oleju rzepakowym z cebulką

Śledzie z boczniaków w occie

Mini szaszłyki z melona, mozzarelli i salami

Terrina z kurczaka kukurydzianego z pistacjami

Parfait z kaczej wątróbki, konfitura z czerwonej cebuli i żurawiny

Roladki z grillowanej cukinii z prażonymi ziarnami i kozim serem

Ogórek faszerowany pastą twarogową z orzechami włoskimi

Pieczarki faszerowane mozzarellą i suszonymi pomidorami

Jajka po szkocku w białej kiełbasie z sosem tatarskim

Marchewka a'la wędzony łosoś, kapary, czerwona cebula

 

Sałatki:

Sałatka z fetą, czarnymi oliwkami, ogórkiem i cebulą, vinaigrette i mix sałat

Sałatka z piersią z kurczaka, ogórkiem, suszonym pomidorem i serem Bursztyn, vinaigrette koperkowy i mix sałat

Sałatka z kolorowych pomidorów i mozzarelli, pesto i mix sałat

Sałatka z serem lazur, winogornem, orzechami włoskimi i selerem naciowym, vinaigrette miodowy i mix sałat

Sałatka z tuńczykiem, jajkiem przepiórczym, pomidorem, czerwoną cebulą i fasolką szparagową, sos kaparowy i mix sałat

Sałatka makaronowa z ananasem, kukurydzą, serem i papryką, sos majonezowy

Sałatka z brokułem, jajkiem, rzodkiewką, pomidorami i płatkami migdałów, sos czosnkowy

Sałatka śledziowa z młodymi ziemniakami, piklami i sosem majonezowym

Sałatka z tuńczykiem, ryżem, ogórkiem konserwowym i groszkiem, sos majonezowy

 

Zupy

Krem ziemniaczany na zakwasie, majeranek, biała kiełbasa, oliwa ziołowa

Rosół wołowo-drobiowy, makaron, warzywa, świeże zioła

Krem z pomidorów na mleku kokosowym, salsa z avocado i ananasa

Żurek na zakwasie, biała kiełbasa, jajko

Orientalna zupa z kurczakiem, makaron ryżowy

Krem z wiosennej marchewki, tahini, imbir, sezam

Chłodnik z botwinki, ogórek, rzodkiewka, świeże zioła i jajko

Krem z pomidorów, mozzarella, pesto z bazylii

Krem z pieczonej cebuli, ser Lazur

Krem z brokuła i awokado, ziołowy creme fraiche

Flaczki grzybowe, świeży majeranek

 

Dania główne

Wolno pieczony udziec z indyka, sos z czerwonego wina i żurawiny, kopytka z batatem

Polędwiczka wieprzowa, puree z konfitowanych warzyw, sos z maślaka

Wolno duszone policzki wołowe, puree ziemniaczane z chrzanem, wołowy demi glace

Pierś z kaczki (lekko krwista), ziemniaki pieczone z rozmarynem, sos pomarańczowy

Filet z łososia, młode ziemniaki z koperkiem, sos maślany ze świeżymi ziołami

Panierowana pierś z kurczaka, kremowe puree ziemniaczane

 

Opcja wegetariańska

Tajskie curry z warzywami i tofu, ryż jaśminowy

Risotto z kurkami, oliwa truflowa, parmezan

Gnocchi, pesto z bazylii, grillowana cukinia

 

Surówka do wyboru

z ogórka, azjatycka

z selera z rodzynkami

z czerwonej kapusty z powidłami śliwkowymi

z kapusty pekińskiej z warzywami i sosem chrzanowym

z pomidora i ogórka z oliwą i czerwoną cebulą

z pora, jabłka i selera

z marchewki i jabłka

z sałaty z sosem vinaigrette i warzywami

 

Przekąski ciepłe 

Aromatyczne tagine z indyka z soczewicą

Schab sous vide, sos z pieczarki borowikowej, ziołowe kluski lane

Kurczak w sosie curry z mlekiem kokosowym i warzywami, ryż zasmażany z jajkiem i zielonym groszkiem

Wolno duszona łopatka wieprzowa a'la forszmak lubelski z mini cebularzem z naszej piekarni

Flaczki z udźca z indyka i boczniaka