Proponujemy organizację cateringu w wariantach do wyboru:
I. 59zł/ osoba brutto:
3 przekąski zimne/sałatki + danie główne
II. 75zł/ osoba brutto:
5 przekąsek zimnych/sałatek + danie główne
lub
3 przekąski zimne/sałatki + zupa + danie główne
III. 87zł/ osoba brutto:
5 przekąsek zimnych/sałatek + zupa + danie główne
lub
3 przekąski zimne/sałatki + zupa + danie główne + przekąska ciepła
IV. 100zł/ osoba brutto:
5 przekąsek zimnych/sałatek + zupa + danie główne + przekąska ciepła
*inne warianty i modyfikacje do uzgodnienia
Dodatkowo:
*lemoniada/woda/soki +5zł/os
*kawa i herbata +5zł/os
*przekąska ciepła +15zł/os
*nakrycie (obrus, serwety, zastawa stołowa) +5zł/os
Przekąski zimne:
Terrina z golonki wieprzowej z sałatką z zielonych pomidorów
Wędliny i pikle z naszej spiżarni
Duo jajek faszerowanych, z grzybami i świeżym koperkiem oraz wędzonym łososiem
Pasztet wieprzowy z konfiturą z owoców leśnych i czerwonej cebuli
Pieczarki faszerowane pesto z buraka z kozim serem
Śledź z w pomidorach z pieczarkami i majerankiem
Łosoś marynowany w czerwonych burakach z chrzanem
Terrina z koziego sera, mus z czerwonej cebuli, galaretka z buraka
Parfait z wątróbek drobiowych
Sałatki:
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana ze śledziem, ogórkiem konserwowym, pieczarką marynowaną i sosem jogurtowym
Sałatka z kolorowych pomidorów, mozzarelli, rukoli i bazylii
Sałatka makaronowa z grillowanymi warzywami, oliwkami i pesto z bazylii
Sałatka z czerwonym burakiem, pestkami dyni, kozim serem i sosem balsamicznym
Sałatka z wędzonym kurczakiem, melonem, marynowaną czerwoną cebulą, pomidorami cherry i vinaigrettem musztardowo-miętowym
Zupy
Krem z pora, świeży łosoś, prażona cebula, creme fraiche
Grzybowa na maślakach
Flaczki z boczniaka
Krem z pomidora, świeży rozmaryn, ser pleśniowy
Krem z buraka, duxelle z pieczarki borowikowej, kwaśna śmietana
Krem z dyni i pieczonej papryki
Dania główne
Polędwica z morszczuka w panierce z migdałów i świeżego majeranku, sos z suszonej moreli i białego wina, kluski lane, pieczona brukselka
Pierś z kaczki, puree z czerwonej kapusty, gnocchi z dyni, pietruszka pieczona w miodzie
Polędwiczka wieprzowa, ragu grzybowe, ziemniak pieczony w wędzonym boczku, puree z buraka
Golonka wieprzowa, bigos z brukselki, domowe frytki, musztarda chrzanowa
Przekąski ciepłe serwowane w półmiskach
Pierogi z kapustą i grzybami
Forszmak lubelski z cebularzem
Łopatka wieprzowa ala strogonow
Kurczak w sosie curry z mlekiem kokosowym i warzywami, ryż zasmażany z jajkiem i zielonym groszkiem